Als je zelf je haar verft

Als je zelf je haar verft

Het lijkt zo makkelijk en het is een stuk goedkoper dan bij de kapper. Maar als je zelf je haar verft moet je goed weten wat je doet en zijn er een hoop zaken waar je aan moet denken.

Je moet de juiste kleur kiezen en dat is nog een heel gedoe met al die kleurcodes. Bij verkeerde behandeling loop je het risico op groen haar, je kunt kleurverschil krijgen en wat te denken van een gekleurde rand bij de haaraanzet. Kortom, er kan een hoop verkeerd gaan als je zelf je haar verft.

Een momentje voor jezelf

Bij kapsalon La Nancy nemen we deze zorgen graag voor je weg. Het kost uiteraard wat meer tijd en geld om bij de kapper langs te gaan om je haar te verven, maar zie het als een heerlijk momentje voor jezelf.

We nodigen je graag uit in onze salon aan de Bermweg in Capelle aan den IJssel. Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe technieken. Bij La Nancy weten we dus precies wat we doen!

Als je toch kiest voor zelf je haar verven, kom dan eens langs voor tips en advies. En mocht het verkeerd uitpakken, dan helpen we je graag met het herstellen van je haar.