Help ik heb mijn haar verpest

Help ik heb mijn haar verpest

Zelf aan de slag met haarkleuring, een mooie zelf gedraaide krul of juist superstijl haar gecreëerd met je eigen stijltang. Vaak gaat dit goed, maar helaas zijn er ook regelmatig momenten waarop je net iets te ver gaat en je denkt “Help ik heb mijn haar verpest!”

Groen uitgeslagen haar, afgebroken plukken en verbrande punten. Op dat soort momenten kun je je best even radeloos voelen. Neem dan contact op met kapsalon La Nancy in Capelle aan den IJssel. Wij helpen je wanneer jij je haar verpest.

Behandeling en verzorging

In onze kapsalon aan de Bermweg werken wij met diverse producten die je beschadigde haar weer kunnen herstellen. Denk hierbij aan merken als Olaplex met een uitgebreid assortiment dat bijdraagt aan het herstel en de verzorging van je beschadigde haar. We zoeken samen naar de beste behandeling die je haar weer in gezonde staat brengt.

Heb jij je haar verpest? Neem dan zo snel mogelijk contact op met kapsalon La Nancy in Capelle aan den IJssel. Dan schieten wij te hulp!

De overheid staat ons toe om open te zijn ondanks het risico op Corona. Heb je klachten zoals neusverkoudheid of koorts wacht dan twee weken voordat je een afspraak maakt. Zo houden we het veilig voor klanten en personeel. Dank voor je medewerking en tot gauw.