Olaplex

Beschadigd haar? Olaplex!

Chemische behandelingen zoals kleuren, blonderen en permanent, thermische behandelingen zoals föhnen en de stijltang beschadigen het haar. Deze schade uit zich in het zwakker en futloos worden van het haar. Haarkleuren worden sneller dof, er ontstaan gespleten punten en het haar voelt droog aan. In het ergste geval breekt het haar zelfs af. Dit komt doordat verbindende zwavelbruggen in het haar verbroken worden. Hoe werkt Olaplex?

Olaplex is de Amerikaanse haarrevolutie die behandeld en beschadigd haar herstelt. Het verbindt de verbroken zwavelbruggen direct weer met elkaar, waardoor het haar in één behandeling weer in de originele, gezonde staat is. Met als direct resultaat sterk, veerkrachtig en glanzend haar.

Wanneer het haar ernstig beschadigd is en het niet (opnieuw) chemisch behandeld kan worden, kan het haar met Olaplex hersteld worden, zodat een kleur- of permanentbehandeling nu wel mogelijk is. Dit kan tijdens de chemische behandeling of in een aparte behandeling zonder dat het haar gekleurd of gepermanent wordt.

Love is in the hair!

Omdat wij houden van mooi haar, zijn we een beetje verliefd geworden op Olaplex. La Nancy werkt met dit revolutionaire product en de resultaten zijn tot nu toe een overweldigend succes. Je kunt bij La Nancy terecht voor sterk, glanzend en gezond haar met een langer kleurbehoud door een van de haarbehandelingen met Olaplex:

  • Olaplex Color treatment vanaf € 15,00
    Brengt je haar weer in topconditie door verbroken en beschadigde zwavelbruggen te herstellen en nieuwe beschadigingen te voorkomen tijdens je kleurbehandeling of permanent. Resultaat: gezond en glanzend haar met langer kleurbehoud.
  • Olaplex Maximum treatment € 25,00
    Geen kleur of permanent, maar wel gezond haar? Dit is de uitgebreide Olaplex herstelbehandeling om beschadigd en verzwakt haar weer te herstellen. Olaplex verbindt verbroken zwavelbruggen in het haar en herstelt beschadigingen voor optimaal resultaat en sterk, gezond en glanzend haar dat weer tegen een stootje kan.
  • Olaplex No.3 thuisbehandeling € 30,00
    Thuisbehandeling om het haar 1 keer per week te herstellen na het gebruik van thermische behandelingen (föhn, stijltang etc.). Olaplex No.3 is te koop bij La Nancy.

Meer weten over Olaplex?

Kijk voor meer informatie over Olaplex op www.olaplex.nl en op www.facebook.com/OlaplexNederland.