Online afspreken Capelle aan den IJssel

Online afspreken Capelle aan den IJssel

Gemak dient de mens! Het is een bekende uitspraak die ook geldt bij kapsalon La Nancy in Capelle aan den IJssel. Wil jij je haar laten knippen, dan kan je dit online afspreken via de website
Op onze website vind je het kopje “online inplannen” Hier kan je jezelf registreren en vervolgens inloggen. Dat maakt het online afspreken in Capelle aan den IJssel mogelijk. Eenvoudig en snel!

Wanneer je nog geen klant bent:
Wanneer je nog niet als klant in onze salon geregistreerd staat, werkt het als volgt:

Bij het eerste bezoek in onze salon maken we het online boeken account aan. Je ontvangt dan tevens de inloggegevens. Vanaf dat moment kun je voortaan online afspraken maken.

Indien je reeds klant bent:
Indien je reeds als klant met je emailadres geregistreerd staat in onze salon, werkt het als volgt:

  • Het e-mailadres is de login.
  • Mocht je het wachtwoord niet weten, dan kan je deze in het inlogscherm opvragen. Kies voor de optie: Wachtwoord opvragen.

Met meer namen op één en hetzelfde e-mailadres(login)? Kies ook dan voor de optie wachtwoord opvragen. Je krijgt direct alle wachtwoorden per persoon. Het wachtwoord bepaalt de afspraaknaam.

  • Tot middernacht kan je voor de volgende dag of later afspreken. Voor vandaag is alleen telefonisch afspreken mogelijk.
  • Als je ingelogd bent zie je vanzelf welke behandelingen via internet zijn te boeken.
  • Problemen met online afspreken? Bel en we doen alles om je te helpen.
  • Indien je een afspraak hebt geboekt en deze onverhoopt niet door kan gaan, verzoeken wij je dringend uiterlijk 24 uur van tevoren te annuleren, zodat wij nog iemand op de vrijgevallen tijd kunnen inboeken.

Maak een online afspraak.