logo-1.png

La Nancy

Al vele jaren is La Nancy een begrip in Capelle aan den IJssel en hebben we  een enorm klanten bestand opgebouwd.

Onze passie is om de uitstraling van onze klanten nog mooier te maken. Wij zijn van mening dat een verzorgd kapsel onderdeel van je levensstijl is, waarmee je het gehele plaatje compleet maakt. We houden van mooi gezond haar en zijn gespecialiseerd in het maken van creatieve haarkleuringen. We werken uitsluitend met hoogwaardige producten die je haar verzorgen en de juiste kleur garanderen. We gaan graag met onze klanten in gesprek en luisteren goed naar je persoonlijke wensen maar daarnaast geven we ook graag advies – of je nu een totale transformatie of een subtiele verandering wilt, wij zijn pas tevreden als je vol zelfvertrouwen en blij de deur uit gaat.

Het team van La Nancy loopt graag net die extra “Mile”, om jou de look te geven die precies bij jou past. Wij kijken welke tinten met weinig of veel contrast het mooiste is in combinatie met je huid en oogkleur. Bij ons werkt iedereen met liefde voor het vak. Dankzij de professionele trainingen van onder andere Maria Nila beschikken alle stylisten over de beste technieken en zijn we op de hoogte van de nieuwste trends.

Ons team heeft gezamenlijk meer dan 30 jaar ervaring en zijn al jaren bevriend met elkaar. Dit zorgt voor een relaxte en ongedwongen sfeer waardoor je je gauw op je gemak voelt. Naast vrouwen weten ook mannen ons steeds beter te vinden om een online afspraak bij ons in te plannen.

Zien we jou snel?