Thuiskapster Capelle aan den IJssel

Thuiskapster Capelle aan den IJssel

Hallo! Mijn naam is Nancy, ik woon in Capelle aan den IJssel en heb altijd al een passie gehad voor het kappersvak, styling, mode en make-up.

Na mijn allround kappersopleiding aan de Nederlandse Kappers Akademie in Rotterdam en daarna meerdere jaren in een eigentijdse kapsalon te hebben gewerkt, ben ik voor mezelf begonnen als thuiskapster in Capelle aan den IJssel. Persoonlijke aandacht en goede adviezen stonden voorop maar wel tegen een schappelijk tarief.

Eigen salon

Na een aantal jaar als thuiskapster te hebben gewerkt durfde ik de sprong te wagen en heb ik mijn eigen salon geopend. Ik heet mijn klanten nu van harte welkom in mijn kapsalon “La Nancy” aan de Bermweg in Capelle aan den IJssel.

Een moderne en gezellige salon, een professioneel team en altijd oog voor wat echt bij jou past.
We zijn op de hoogte van de laatste trends en volgen cursussen om bij te blijven op het gebied van de nieuwste technieken.
Er is veel veranderd dus de laatste jaren, de aangename tarieven zijn echter gebleven.

Capelle aan den IJssel en omstreken

Vind je het toch fijner om in je eigen omgeving geknipt te worden? Dan kan dit ook. Op afspraak werken wij nog steeds als thuiskapster in Capelle aan den IJssel en komen wij verder langs in Rotterdam, Nieuwerkerk aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel.

Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op en hopelijk zien we je snel!