Tips tegen beschadigd haar Capelle aan den IJssel.

Tips tegen beschadigd haar Capelle aan den IJssel.

Kleuren, stijlen, permanenten en föhnen. Allemaal noodzakelijk voor het mooie, trendy kapsel dat we zo graag willen. Technieken die ook wij in onze salon in Capelle aan den IJssel toepassen, maar die helaas vaak resulteren in beschadigd haar.

Bij kapsalon La Nancy in Capelle aan den IJssel hebben we gelukkig ook tips tegen beschadigd haar.

Producten en behandelingen

Zo werken wij met producten die beschadigd haar kunnen voorkomen. XP100 is bijvoorbeeld een haarkleuring op basis van mediterrane kruidenextracten met speciale en etherische rozemarijnolie. Dit beschermt het haar tijdens de kleuring en houdt het zo mooi en gezond.

Iets dat je zelf thuis kunt proberen zijn de “snoepjes” van SugarBearHair. Deze snoepjes bevatten allerlei vitamines die het haar van binnenuit kunnen verzorgen en versterken.
Je krijgt niet alleen langer en sterker haar, maar het verbetert ook de elasticiteit van het haar en stopt haarbreuken.

Tot slot zijn er ook de producten van Olaplex waar wij erg enthousiast over zijn. Het is de Amerikaanse haarrevolutie die behandeld en beschadigd haar herstelt en je haar in één behandeling weer in gezonde staat brengt.

Wil je meer tips tegen beschadigd haar? Kom dan eens langs in onze kapsalon in Capelle aan den IJssel. We adviseren je graag!